На Кіровоградщині видали АТОшникам майже 5000 наказів по землі

Перегляди: 736

Головне управління Держгеокадастру в Кіровоградській області видало учасникам АТО (ООС) майже 5000 наказів щодо розпорядження землями державної власності сільськогосподарського призначення з початку року.

Про це CBN повідомили у прес-службі ГУ Держгеокадастру в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Упродовж минулого тижня управління видало 141 наказ щодо розпорядження землями державної власності сільськогосподарського призначення. Із них 78 – учасникам антитерористичної операції.

Загалом з початку 2018 року Головним управлінням вже видало 7843 накази щодо розпорядження землями державної власності сільськогосподарського призначення (4999 – учасникам АТО).

Щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою видали 3995 наказ (АТО – 2952); про затвердження проектів землеустрою та надання земельних ділянок – 3229 наказів (АТО – 2037).

Учасники АТО переважно отримують ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель сільськогосподарського призначення державної власності.