На всіх комунальних підприємствах Кропивницького чергуватимуть на випадок надзвичайних ситуацій

Перегляди: 984

З сьогоднішнього дня на всіх комунальних підприємствах Кропивницького встановлять чергових на випадок виникнення надзвичайних ситуацій.

Про це на сьогоднішній нараді з керівниками підприємств ЖКГ розповів в.о.заступника мера Віктор Кухаренко, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Він попросив керівників підприємств своїми наказами продублювати це рішення.

«Щоб ми знали, хто від комунального підприємства в який день, яку ніч знаходиться постійно на телефонному зв'язку у разі виникнення надзвичайних ситуацій», - заявив Віктор Кухаренко.

За його словами, наразі надзвичайну ситуацію можуть спровокувати опади у вигляді мокрого снігу.

Кухаренко звернувся до директора КП «Універсал 2005» Віктора Панішко, аби були готові фахівці, автотранспорт, який повинен вийти на затверджені маршрути, був загружений посипковий матеріал.

«Бажано, щоб посипка розпочалася до моменту, коли все почне замерзати, щоб сіль працювала по технології», - зазначив чиновник і звернув особливу увагу на зупинки громадського транспорту.

Міськсвітлу теж дали завдання забезпечити максимально освітлення вулиць, а також відразу включати ті вулиці, де обленерго закінчило ремонт.

Нагадаємо, що мерія Кропивницького пройшла перевірку готовності до надзвичайних ситуацій.