У Кропивницькому патрульні протягом ночі тричі зупиняли одного й того ж п’яного водія

Перегляди: 3967

У Кропивницькому нетверезого водія патрульні протягом однієї ночі зупинили тричі, після чергового складення адмінпротоколу він знову опинявся за кермом.

Про це під час прес-конференції в CBN сьогодні, 19 листопада, повідомила заступниця начальника управління патрульної поліції в області Марія Журавель.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У нас був випадок, коли людину після нічного клубу, за інформацією активістів проекту "Pitbull Кропивницький", тричі зупиняли. Після першого разу людина пішла до управління патрульної поліції посеред ночі, щоб поскаржитися, що працівники поліції оформили адмінпротокол за статтею 130, після чого він сів за кермо, це було видно на відеокамерах патрульної поліції, відеокамерах на вулиці, - сказала вона. – Поліцейські зупиняють його знову, знову оформлюють, відсторонюють, викликає він драйвера, передають драйверу – від’їжджає. Через годину-дві зупиняють – і знову він за кермом. На третій раз забрав евакуатор вже».

Нагадаємо, проект «Pitbull Кропивницький» працює в обласному центрі вже півроку. Його учасники підтримують безпеку на вулицях. Вони чергують біля нічних розважальних закладів, аби попередити водіння відвідувачів у нетверезому стані.