«Радій» створює на Кіровоградщині свою «Софіївку»

Перегляди: 9312

Щоб успішно досягати стратегічних цілей, перш за все необхідно створити і зберегти висококласну команду.

Про це на форумі «Освіта, бізнес, влада – стратегічне партнерство», який сьогодні, 20 листопада, проходив у Кропивницькому, зазначив голова наглядової ради ЗАТ НВП «Радій», президент регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців Євгеній Бахмач, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

А щоб зберегти кадровий потенціал підприємства, зарплати на «Радії» істотніше вищі, ніж в середньому по Україні, є соціальний пакет, можливість отримати житло, а також створюються умови для відпочинку.

«Ми будуємо дві найпотужніші бази. Один з найбільших готелів на золотому узбережжі, котрий в наступному році зможе приймати до півтори тисячі відпочивальників на абсолютно європейському рівні. І недалеко від Кропивницького, в Новоукраїнському районі, будуємо величезний парк-готель "Скіфія", де вже наступного літа зможемо прийняти дві тисячі людей. В майбутньому це буде комплекс на понад 70 гектарах, який буде схожий на, скажімо, уманську "Софіївку"», - зазначив Бахмач.