Райкович і Табалов намалювали портрет майбутнього Кропивницького

Перегляди: 1471

Під час освітнього форуму «Освіта, бізнес, влада – стратегічне партнерство», який проходив сьогодні, 20 листопада, в обласному центрі, спікерам запропонували намалювати портрет Кропивницького через п'ять років.

У форумі, який проходив на ЗАТ «Радій», взяли участь керівництво міста, представники бізнесу, ділових, освітніх, наукових кіл, фінансових організацій та установ, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я глибоко переконаний, що портрет нашого міста буде своєрідним, унікальним, не таким, як всіх інших міст, тому що ми робимо надзвичайно багато для того, щоб наше місто було дійсно таким. Це буде місто успіху, місто високої культури, центр не тільки великої територіальної громади, а і великий промисловий, економічний центр», - змалював своє бачення майбутнього міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

«Може буди ще краще, якщо об'єднаються і бізнес, і влада, і громада, тому що ми іноді працюємо, як лебідь, рак і щука. Але це все залежить від того, як ми зробимо вибір на наступних трьох виборах», - висловив свою думку секретар міськради Андрій Табалов.