У Кропивницькому підприємцям запропонували стати бізнес-акулами для школярів

Перегляди: 1105

У Кропивницькому кілька років поспіль учні старших класів мають можливість долучитися до різних форм бізнес-освіти.

Про це на форумі «Освіта, бізнес, влада – стратегічне партнерство», який сьогодні, 20 листопада, проходить у Кропивницькому, сказала начальник управління освіти міськради Лариса Костенко, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Крім того, вчора в обласному центрі стартував ІV міський бізнес-турнір «Стратегія фірми. Кропивницький 2018», який допоможе через бізнес-симуляцію учням виявити власний підприємницький талант та підвищити економічну грамотність.

Лариса Костенко звернулася до представників бізнесу з пропозицією приєднатися до бізнес-турніру: «Ми закликаємо підприємців долучитися до бізнес-гри і започаткувати Лігу бізнес-акул».

Продовженням турніру є літня школа бізнес-лідерства, яка вже двічі проводилася на базі закладів освіти і в якій брали участь близько 140 учнів з різних шкіл.

Від закладів освіти на форум запросили представників керівництва та учнівського самоврядування.

«Дуже актуальним є питання відкритості освітніх закладів до громадських чи бізнесових організацій. Наша школа працює з громадськими організаціями, наприклад, "Флора", "Територія успіху", Let's do it, Ukraine, "Єднання", але не з бізнесовими. Тому для нас цікава можливість співпраці школи і бізнесу як у плані профорієнтації учнів, підвищення рівня мотивації, так і в плані розширення бачення учнями власних можливостей. Це можуть бути лекції, тренінги від бізнесу, а може бути фінансова підтримка», - зазначила директор НВО №6 Надія Кравченко.