На Кіровоградщині «маніяк» попросив випустити його з СІЗО

Перегляди: 1369

Олександрійський суд продовжив 47-річному Володимиру Никитюку, якого звинувачують у вбивствах, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці.

Про це пише «Олександрійський тиждень».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Прокурор оголосив матеріали 13 тому. Всього у справі 14 томів. Після цього почнеться допит свідків та потерпілих, дослідження речових доказів і відеоматеріалів.

Никитюк, як і раніше, заперечував проти продовження строку запобіжного заходу та просив змінити його на більш м’який, не пов’язаний з триманням під вартою - на особисту поруку в будь-якому реабілітаційному центрі, про що надав відповідне клопотання. У задоволенні клопотання суд відмовив.

Наступне судове засідання відбудеться 3 січня 2019 року. Суд розглядатиме 14 том справи.

Володимира Никитюка звинувачують у вбивстві 21-річної Дарини Озарко (6 червня 2016 року), грабежі дівчат з замахом на вбивство (26 липня) і вбивстві 13-річного Станіслава Бойка (початок серпня 2016-го, точна дата не встановлена).

Ще два злочини того періоду залишаються нерозкритими: пропажа 15-річної Софії Буц (1 травня), яку потім знайшли мертвою, і пропажа 12-річного Іллі Макарова (22 травня), якого не виявили досі ні живим, ні мертвим.

За клопотанням обвинуваченого, справа слухається судом присяжних.

У ЗМІ його охрестили «олександрійським маніяком».