У Кропивницькому поліція ганялася за п’яною компанією на «Жигулях» (ВІДЕО)

Перегляди: 1190

Під час нічого патрулювання увагу поліцейських привернув автомобіль ВАЗ 2106, що мав явні технічні несправності.

Подія відбулася близько першої ночі на Кільцевій дорозі, повідомляє прес-служба патрульної поліції області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Коли інспектори спробували зупинити авто, його водій не виконав вимогу про зупинку та збільшив швидкість. Для перехоплення «шістки» патрульні викликали додаткові автопатрулі.

Водій намагався втекти від правоохоронців дворовими територіями та непроїзними шляхами. Але врешті-решт патрульні кількома екіпажами заблокували виїзд з гаражного кооперативу, де той розраховував сховатися.

https://www.facebook.com/kroppolice/videos/387041801836785/

Як з'ясували патрульні, в автівці порушника було ще чотири пасажири. Сам 26-річний водій не мав права керування взагалі, але, як і всі пасажири «шістки», був з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти освідування на місці. Результат показав 0,67 проміле, що майже в 3,5 разу вище допустимої норми.

За керування транспортним засобом без такого права патрульні винесли водію постанову за ч. 2 ст. 126. За відмову зупинитися на вимогу інспекторів, керування напідпитку та злісну непокору законній вимозі поліції - за ст. 122-2, ч. 1 ст. 130 та ст. 185 КУпАП.

Власник автівки, яким виявився пасажир «шістки», пояснив, що посадив за кермо п'яного товариша тому, що той був тверезішим. За це правопорушення патрульні склали і на нього протокол за ч. 1 ст. 130.