Кропивничанка заявила, що чоловік, який фотографує всіх з символом миру, вдарив її дитину

Перегляди: 2385

Кропивничанка Ольга Бичова стверджує, що її однорічну дитину вдарив незнайомий чоловік, який у центрі міста пропонує сфотографуватися із голубами.

Про це кореспонденту CBN розповіла бабуся маляти Людмила Ніколаєвська.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Це сталося минулого тижня. Дочка з онучкою у візочку йшли біля готелю "Київ". Чоловік почав сунути голуба прямо у візочок дитині. Ольга зробила зауваження, оскільки дитина страждає на алергію. Чоловікові, видно, це не сподобалося і, за словами дочки, він ударив дитину, вона зайшлася криком, - розповіла Людмила. – Більше всього мене обурює те, що чоловік почав кричати, що в нього все там куплено, і, якщо Ольга ще раз там пройде, вона про це пожалкує. Тепер дочка боїться ходити цією дорогою».

Людмила хотіла сама поговорити з кривдником, але на місці його не виявили. Жінки, які торгують неподалік, підтвердили, що конфліктна ситуація й справді була.

«Є відповідна заява від громадянки. За цим фактом проводиться перевірка», - прокоментувала речниця ГУ НП в області Віталіна Бевзенко.