У Кропивницькому підготували 15 пунктів обігріву, щоб допомогти містянам пережити морози (ФОТО)

Перегляди: 952

Сьогодні, 22 листопада, спеціальна комісія проінспектувала роботу чотирьох пунктів обігріву в Кропивницькому.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З настанням холодів, люди, які за певних обставин залишились без притулку, ризикують замерзнути на вулиці. Саме для такої категорії населення, або для тих, хто просто замерз і хоче зігрітись, у місті створили 15 пунктів обігріву, які розташовані при лікарняних та соціальних закладах.

Проінспектували роботу пунктів обігріву, які розташовані у Центральній міській лікарні, що на Фортечних валах, а також по вулиці Дворцовій, лікарні швидкої медичної допомоги та в міському притулку для безхатченків.

Пункти обігріву добре облаштовані, забезпечені усім необхідним, щоб людина могла зігрітися — це і чай, і цукор, хліб з варенням. Крім того, якщо людині необхідно отримати домедичну чи першу медичну допомогу, спеціалісти її нададуть.

Навіть за відсутності низьких температур, жителі міста вже зверталися до пунктів обігріву з проханням пустити погрітися. Так у Центральній міській лікарні, що на Дворцовій, відігрівалися двоє людей, а у притулку для безхатченків — вже десятеро.