Жителя областi, який служив у складi батальйону ОУН, визнали учасником-добровольцем

Перегляди: 827

Заступник голови обласної державної адмiнiстрацiї Свiтлана Лобанова провела засiдання обласної комiсiї з визнання учасниками-добровольцями осiб, якi брали участь у захистi територiальної цiлiсностi та державного суверенiтету на сходi України (для надання їм медичної або iншої допомоги).

Про це CBN поiнформували в прес-службi ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На засiданнi розглянули справу про визнання учасником-добровольцем АТО/ООС жителя Кiровоградської областi Сергiя Слюсаренка. Вiн проходив службу у 2015 роцi у зонi проведення антитерористичної операцiї у складi добровольчого батальйону ОУН. Члени комiсiї ознайомилися з документами, поданими на розгляд, i ухвалили рiшення про визнання заявника учасником-добровольцем, який брав участь у захистi територiальної цiлiсностi та державного суверенiтету України.

Сергiя Слюсаренка запросили на засiдання та ознайомили з рiшенням комiсiї. Детально про пiльги та соцiальнi гарантiї, на якi має право учасник-доброволець, його поiнформують фахiвцi департаменту соцiального захисту населення ОДА.