На Кiровоградщинi формують перелiк мiсцевих дорiг, що ремонтуватимуть у 2019 роцi

Перегляди: 822

Пiд керiвництвом заступника голови облдержадмiнiстрацiї Свiтлани Лобанової вiдбулось засiдання робочої групи з вiдбору та формування перелiку об’єктiв ремонту мiсцевих дорiг на 2019 рiк.

Про це CBN поiнформували в прес-службi ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В засiданнi взяли участь керiвники структурних пiдроздiлiв облдержадмiнiстрацiї, Служби автомобiльних дорiг в областi, районiв та ОТГ, представники депутатських фракцiй обласної ради.

За iнформацiєю заступника директора департаменту iнфраструктури i промисловостi ОДА Олександра Воропаєва, на 2019 рiк до перелiку включили 74 об'єкти на загальну суму 428 млн грн. Їх обрали на основi звернень та пропозицiй вiд мiсцевої влади та депутатiв рiзних рiвнiв.

«Райдержадмiнiстрацiями надано пропозицiї з перелiком об’єктiв будiвництва, капiтального i середнього ремонту вулиць, автомобiльних дорiг загального користування мiсцевого значення, вулиць i дорiг комунального власностi в населених пунктах за рахунок державної субвенцiї мiсцевим бюджетам», - зауважив Олександр Воропаєв.

За його словами, наступного року запланували виконати капiтальний ремонт на суму 37,8 млн грн на трьох дорогах комунальної власностi, поточний середнiй ремонт на суму 335 млн грн на 65 дiлянках дорiг мiсцевого значення та шести вулицях i дорогах комунальної власностi на суму 45,5 млн грн. На утримання дорiг у 2019 передбачили 48 млн грн.

Розподiл коштiв мiж районами здiйснювався залежно вiд протяжностi дорiг загального користування мiсцевого значення.