У Кропивницькому на трьох зупинках встановили електронні табло

Перегляди: 1502

Інформаційні електронні табло встановили на трьох зупинках громадського транспорту в обласному центрі.

Про це повідомив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Олександр Вергун, передає прес-служба мерії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«На зупинках громадського транспорту в Кропивницькому продовжують встановлювати сучасні інформаційні електронні табло, - відзначив посадовець. - Спеціалісти вже встановили три таких покажчики: на зупинках "Спортивна школа", "Кінотеатр "Зоряний" та на Ковалівці напроти ринку "Босфор"».

Перші табло в Кропивницькому з’явилися 2017 року. На площі Богдана Хмельницького воно продовжує працювати справно. А два інших – на зупинках «Готель "Київ"» і «Головпоштамт» - зняли для технічної модернізації. Вже наступного тижня вони з’являться на своїх місцях, запевнив Вергун.

«Крім того, - зазначив начальник управління, - завершення налаштування системи GPS – контролю й електронних табло - дозволить ввімкнути ще один сервіс у комунальних автобусах і тролейбусах, якого давно очікують люди зі слабким зором. Відтепер оголошення про прибуття транспортного засобу на зупинку буде здійснюватися через зовнішні динаміки».