У Кропивницькому відбулися змагання зі спортивної гімнастики

Перегляди: 1594

Відкритий чемпіонат ОСДЮСШО «Надія» зібрав 104 гімнастки 2004 – 2014 років народження із Кропивницького, Білої Церкви та Києва, повідомляє кореспондент CBN.

За програмою майстрів спорту не було рівних учасниці нещодавнього чемпіонату світу Катерині Шумейко. Серед спортсменок, які змагалися за програмою кандидатів у майстри спорту, перше місце в своїх вікових групах посіли Марія Доленко та Аріна Корінь. Серед спортсменок, які змагалися за програмою першого дорослого розряду, виграли Анна Копица та Софія Матюшенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед дівчат другого дорослого розряду свої програми найкраще виконали Анна Крокодиленко, Мая Різдвянська та Олександра Капшук (Біла Церква). А у третьорозрядниць чемпіонками стали Поліна Цвігун, Мілєна Кузіва та Сіма Чередніченко.

За програмою першого юнацького розряду перемогли Віка Гуляєва та Вероніка Кравцева (обидві Біла Церква), Єсенія Манерна (Київ) та кропивничанка Аріна Смалько.

За програмою другого юнацького розряду золото здобули Міра Андрєєва, Євгенія Шапаренко, Настя Гопка, Вероніка Грабінська, Настя Бичко. Серед найменших учасниць перше місце посіли Діана Черняєва, Анастасія Щарбакова та Марія Третяк.