Спеціальна робоча група визначить, як «Кіровоградтепло» готувалося до зими

Перегляди: 941

У міськвиконкомі створять спеціальну робочу групу, яка з'ясує, як ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» готувалося до зими.

Таке доручення на нараді з керівниками ЖКГ сьогодні,26 листопада, надав в. о. заступника міського голови Кропивницького Віктор Кухаренко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кухаренко зазначив, що керівники ЖЕО «кричать» через відсутність тепла в домах. Він звернувся до заступника директора підприємства Анатолія Тарана, який, «як ніхто», знає ситуацію.

«Ви робите все, щоб виправити ситуацію, чи щоб вона була патова? 2400 кубів води уходять щодобово на ваше підприємство. Куди вони діваються?» - запитав Віктор Кухаренко.

Анатолій Таран пояснив ситуацію катастрофічним станом труб: їх латають в одному місці, вони рвуться в іншому.

«Частина Бєляєва черговий раз відключили через те що один з трудопроводів дуже гнилий. На сьогоднішній день відключили гілку, на якій «сидять» дев'ять будинків, 47-й садок і 9-й ліцей», - розповів Анатолій Таран, нагадавши, що пориви призводять до коливання тиску в мережі.

Віктор Кухаренко доручив створити робочу групу, яка підніме усі підписані акти і з'ясує, як підприємство готувалось до опалювального сезону.

«Ви ж розумійте: якщо ви не дали людям тепла на початку, ви не отримаєте від них плату. В результаті буде колапс. Ви зайдете з комерційним газом в боргову яму, з якої вибратися без міського бюджету неможливо. А тоді вже прийдуть спеціально навчені люди, які будуть ставить запитання: хто ставив підписи, як готували і так далі», - прокоментував ситуацію в .о. заступника мера.