У Кропивницькому комунальники працюватимуть у надзвичайних умовах

Перегляди: 781

До того часу, як теплове господарство Кропивницького увійде в штатний і стабільний режим роботи, всі працівники теплогенеруючих підприємств, комунальних служб мають працювати як в умовах надзвичайних ситуацій.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«По проспекту Університетському люди місяць, від початку сезону опалення, не можуть отримати тепло, - зазначив міський голова Андрій Райкович. – Інакше, як саботаж, я це назвати не можу. Свідомо не робити хімочищення води, не закуповувати нормальні реагенти – хіба це не саботаж? Я розумію, що власники орендного підприємства будуть ставити палки в колеса процесу повернення майнового комплексу в управління громадою. Але залишати людей взимку без тепла – це верх цинізму».

Міський голова нагадав, що саме зусиллями міської влади, яка проводила активні перемовини у Києві, вдалося знизити рівень порогу погашення боргів за газ для ДП «Кіровоградтепло» і домогтися номінацій від державного постачальника – НАК «Нафтогаз України», - а не комерційного.