Міській владі Кропивницького запропонували фінансувати ОСББ в частині ЖКГ

Перегляди: 1303

Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків вчасно й сумлінно готуються до опалювального сезону, та через погану роботу міського самоврядування люди отримують неякісні послуги.

Про це йшла мова на нараді з керівниками ЖКГ вчора, 26 листопада, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Через пориви в тепломережах, наголошувалося на нараді, вода тече вулицями, починаючи з Попова, а потім – дворами, і замерзає. Тепловики приходять, латають труби, налагоджують роботу, але в систему потрапляє повітря і люди сидять у холодних помешканнях.

За словами керівників ОСББ, на сьогодні будинки не списуються, земля не передається, тепломережі старі, каналізація – теж. Вони звернулася до в.о. заступника міського голови Віктора Кухаренка з пропозицією фінансувати не лише комунальні підприємства, а й ОСББ. Керівник управління ЖКГ пообіцяв цю пропозицію донести до відома міського голови Андрія Райковича.

Станом на вчора в Кропивницькому через пориви тепломережі «Кіровоградтепло» без тепла залишалися 24 багатоквартирні будинки, ВПУ № 8; ЗОШ № 9 та ДНЗ № 68.