У Кропивницькому відомий фотограф презентував персональну виставку (ФОТО)

Перегляди: 1423

Сьогодні, 27 листопада, в обласному художньому музеї відкрили персональну ювілейну фотовиставку члена Національної спілки журналістів Ігоря Філіпенка, передає кореспондент CBN.

П'ята персональна виставка митця має назву «Мальовнича краса рідного міста». Фотомитець представив 20 робіт, які створив протягом чотирьох років.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Зазвичай я фотографую людей. А ці види мене просто за душу взяли, що є місця у Кропивницькому, які, в принципі, кожен день люди бачать, але не бачать, яке воно все гарне, не треба їхати на Канари, щоб зробити виставку таку. Я вирішив показати наше місто у фарбах, щоб продемонструвати, який центр міста красивий», - прокоментував Ігор Філіпенко.

Загалом Ігор займається фотографією 40 років. Професійно – з 2004-го. Почав свій шлях з газети «Кіровоград вечірній».

«Хотілося б ще сфотографувати залізничний вокзал, якби його привели до ладу, щоб там ходили красиві потяги; аеропорт, щоб в нас нарешті почали літати літаки, багато рейсів було; хотілося б зняти Миколаївський пляж, щоб це був дійсно пляж, хотілося б зняти красиву набережну», - сказав він.