Підприємцям Кропивницького пропонують скористатися підтримкою міського бюджету

Перегляди: 687

Координаційна рада з питань розвитку підприємництва Кропивницького закликає бізнесменів міста брати участь у Програмі розвитку підприємництва на фінансово-кредитну та інвестиційну підтримку.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Програма передбачає часткову компенсацію відсотків за кредитами, які отримані в банківських установах на реалізацію інвестиційних проектів.

Як зазначив директор департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради Андрій Паливода, розмір відшкодування відсотків за кредитами визначається на рівні не більше 50% від суми, необхідної для погашення відсотків по кредиту в поточному році. Проекти оцінюються за 10 пунктами, серед яких є створення робочих місць.

Торік на підтримку підприємців з міського бюджету виділили 100 тисяч гривень, а використали лише 16 тисяч. Цього року до координаційної ради звернувся лише один суб’єкт підприємницької діяльності - поліграфічне підприємство «Імекс ЛТД». Згідно з розглянутими документами і у відповідності до критеріїв відбору, «Імексу» компенсують близько 22 тисяч гривень з місцевого бюджету на погашення відсотків за кредитом, який брали на придбання матеріалів на виготовлення продукції.

У підприємців Кропивницького є ще місяць, аби скористатися програмою.

Нагадаємо, видавництво «Імекс» разом із авторським колективом в актовій залі Кропивницького інженерного коледжу презентувало книгу «Таємниці Байгорода Юрія Яновського».