У Кропивницькому правоохоронці ліквідували чергову нарколабораторію (ФОТО)

Перегляди: 910

Працівники управління протидії наркозлочинності поліції області ліквідували нарколабораторію, яку вдома облаштував 38-річний кропивничанин.

Про це CBN повідомили в прес-службі поліції Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Правоохоронці отримали інформацію про те, що житель обласного центру виготовляє психотропну речовину. У результаті перевірки дані підтвердились.

У будинку особи працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим Кіровоградського районного відділення поліції провели санкціонований обшук. Вилучили метамфетамін, скляні колби, приладдя та інші інгредієнти, що використовувались для його виготовлення. Також у чоловіка знайшли марихуану.

За результатами експертиз буде прийняте рішення щодо притягнення особи до кримінальної відповідальності за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ст. 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів), ст. 313 (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України.

За такі дії законодавством передбачено покарання – позбавлення волі до п’яти років.