У Кропивницькому в НВО «Мрія» зробили сучасну спортзалу (ФОТО)

Перегляди: 2544

У навчально-виховному об’єднанні «Мрія», що на базі колишньої ЗОШ №13 у Кропивницькому, за три місяці капітально відремонтували спортивну залу, передає кореспондент CBN.

На це виділили два з половиною мільйона гривень з місцевого бюджету. За ці кошти біля спортзали зробили каналізацію – раніше туалетів тут не було, облаштували перевдягальні, осучаснили систему опалення, зробили спеціальне підлогове покриття, придбали і чекають на поставку з Харкова футбольних воріт, баскетбольних щитів, шведських стінок, гімнастичних лав.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Міський голова Андрій Райкович вручив керівництву закладу сертифікат на закупівлю спортивного приладдя ще на 10 тисяч гривень.

За словами директора НВО «Мрія» Лілії Титаренко, до ремонту зала була в жахливому стані: «Зала до початку ремонту була такою, що у мене таке враження, що тут капітальний ремонт був у ті часи, коли була збудована школа – в 1965 році. Ремонт розпочався в червні та тривав три місяці. Все було зроблено з нуля – повністю був дах перекритий, стеля, стіни і підлога. Ви бачите спеціальне покриття – це спортивний лінолеум, він не витирається. Зробили спеціальну розмітку для занять баскетболом та міні-футболом. Наразі весь блок спортивний повністю готовий до використання в навчальному процесі».