Начальнику земельного управління мерії Кропивницького повідомили про підозру

Перегляди: 1610

Начальнику одного з управлінь міської ради Кропивницького повідомили про підозру через розтрату коштів шляхом зловживання службовим становищем.

Про це кореспонденту CBN повідомила прес-секретар обласної прокуратури Катерина Шраменко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури слідчими Кропивницького відділу поліції повідомлено про підозру начальнику одного з управлінь міської ради Кропивницького, - сказала вона. - Підозра повідомлена за ч. 4 ст. 191 ККУ – розтрата грошових коштів шляхом зловживання службовим становищем, вчинена у великих розмірах. Сума збитків, спричинена злочином місцевому бюджету – 298 тисяч гривень».

Вказані кошти виділяли під програму щодо розроблення проекту землеустрою по встановленню меж Кропивницького. Фактично роботи не провели, але чиновник у грудні 2016 року здійснив безпідставне приймання робіт по договору.

Як стало відомо CBN з власних джерел, йдеться про начальника управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Родіона Владова.