Робота щодо створення ОТГ триває в усіх районах Кіровоградщини

Перегляди: 878

За словами керівників РДА, в усіх районах виконано значний обсяг роботи щодо створення об’єднаних територіальних громад.

Про це йшлося під час онлайн-наради в облдержадміністрації, яку сьогодні, 29 листопада, провів перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко, повідомили CBN у прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проблема полягає в тому, що не всі сільські ради дають згоду на об'єднання, проте обговорення тривають.

«На всій території Кіровоградської області відбуваються об’єднавчі процеси. На певних територіях досягнуто юридичного результату і створені об’єднані територіальні громади. У частині районів процес триває, – підсумував Сергій Коваленко результати наради. – Хочу зазначити, що блокування керівниками РДА процесу об'єднання громад – це не про Кіровоградську область. На сьогодні немає жодного району, де не проводилася б відповідна робота. Поки що її результати різні, але альтернативи створенню ОТГ немає».

Перший заступник голови облдержадміністрації дав доручення керівникам РДА продовжувати роботу щодо сприяння добровільному об'єднанню громад.