У Кропивницькому пройшла звітна конференція обласної федерації легкої атлетики

Перегляди: 1104

Cьогодні, 29 листопада, керівники федерації легкої атлетики Кіровоградщини прозвітували перед колегами за дворічний період своєї роботи, передає кореспондент СВN.

Делегати сьомої конференції ФЛАКО заслухали виступи президента Ігоря Андрощука, відповідального секретаря федерації Валерія Заботкіна та старшого тренера збірної області Володимира Абраменка. Мова йшла про досягнення спортсменів, реконструкцію спортивних споруд, фінансування тощо.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За дворічний період легка атлетика Кіровоградщини може пишатися європейським юнацьким сріблом та бронзою літніх юнацьких Олімпійських ігор стрибуна у висоту Олега Дорощука, срібною нагородою європейського юнацького фестивалю на дистанції 400 метрів Дениса Баранова, участю в дорослому чемпіонаті Європи спринтера Григорія Федоровського та серйозними успіхами на всеукраїнських стартах.

В області також є досвідчені тренері та кваліфіковані судді.

Такий злет легкої атлетики, за словами учасників конференції, став можливим тому, що в Кропивницькому завдяки керівництву ФК «Зірка» з’явилася сучасна легкоатлетична арена.

У наступному році планується завершити реконструкцію спортивного комплексу СДЮШОР-2 у Дендропарку та стадіону факультету фізвиховання ЦДПУ ім. Виниченка.

Проблем, про які також говорили на конференції, вистачає. І саме над їх вирішенням потрібно буде працювати виконкому ФЛАКО та президенту федерації для того, щоб легкоатлети Кіровоградщини продовжували перемагати, зазначили делегати. Саме на це звернула увагу в своєму виступі заступник начальника Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА Уляна Соколенко, яка вручила посвідчення майстра спорту України Олегу Дорощуку.

Делегати конференції внесли зміни до складу виконкому федерації та визнали роботу керівних органів ФЛАКО задовільною.