У Кропивницькому водiй хлiбного фургона тiкав вiд патрульних (ФОТО)

Перегляди: 1020

Цiєї ночi iнспектори полiцiї отримали виклик про те, що невiдомий на хлiбному фургонi ГАЗ здiйснив зiткнення з його автомобiлем Fiat та залишив мiсце ДТП.

Про це CBN поiнформували в управлiннi патрульної полiцiї областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Пiсля інциденту водiй Fiat поїхав за своїм кривдником. Але останнiй вирiшив вiдiрватися вiд нього на залiзничному переїздi на автодорозi М-12. Водiй хлiбного фургону проїхав на забороняючий сигнал свiтлофора та протаранив три з чотирьох шлагбаумiв, якi перекрили дорогу у цей момент. Водiй Fiat повiдомив про скоєне патрульних полiцейських.

Iнспектори вирахували ймовiрнi напрямки руху хлiбного фургона та декiлькома екiпажами змусили його зупинитися. Патрульнi одразу помiтили у водiя ознаки сп’янiння та запропонували пройти освiдування. Керманич не заперечував, що вживав алкогольнi напої та погодився пройти тест на мiсцi. Результат показав 0,89 промiле, що майже в 4,5 рази вище допустимої норми.

За керування в станi алкогольного сп’янiння патрульнi склали на водiя протокол за ч.1 ст.130 КУпАП. За скоєння двох ДТП та залишення мiсць пригоди керманич отримав по два протоколи за статтями 124 та 122-4 КУпАП вiдповiдно.