Жителів Кіровоградщини просять не сприяти Росії

Перегляди: 1623

Жителів області просять не сприяти спільному ворогу – РФ – не фіксувати на фото та відео переміщення військових і техніки.

На цьому сьогодні, 30 листопада, наголосив заступник командира 3-го окремого полку спецпризначення Сергій Францішкевич, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Інформація, оприлюднена в мережі, дає можливість відслідкувати конкретний район, з’ясувати, яка кількість людей та транспортних засобів вибула і куди направляється.

«Якщо громадяни міста й області спостерігають - колона військових висувається чи повертається у частину – немає потреби її фіксувати на різні засоби фото й відеофіксації. Немає ніякої потреби цю інформацію показувати в мережі Інтернет або в соціальних мережах. На сьогоднішній день є відповідна напрацьована законодавча база, яка конкретно це забороняє. Категорично забороняється фото й відеофіксація об’єктів нашої частини. Також велике прохання із розумінням віднестися до ситуації не тільки в цей час, а й в подальшому», - сказав він.

Нагадаємо, у приміщенні музею третього окремого полку спецпризначення ім. Сятослава Хороброго відкрили виставку документальної фотографії українського фотохудожника і волонтера Дмитра Муравського. В експозиції – 27 світлин, зроблених в найгарячіших точках України.