Кропивничанам порадили робити накопичення для дітей

Перегляди: 990

З 1 листопада кропивничани мають можливість забезпечити майбутнє своїх дітей завдяки спеціальному дитячому депозиту «Джуніор».

Про це CBN повідомили в Кіровоградській філії ПриватБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Для дитячих накопичень у нас є спеціальний вклад "Джуніор", - розповів керівник напрямку «Заощадження» Анатолій Росолов. - Вклад відкривається на ім’я особи, яка буде накопичувати, але на користь дитини. Вкладниками можуть бути не тільки батьки, але й родичі, хресні, рідні, близькі - банк не обмежує вкладника ні родинними зв’язками, ні термінами, ні сумами. Вкладник сам обирає дату, коли всі права за цим депозитом автоматично перейдуть до дитини. Це може бути будь-яка дата після 18-річчя дитини - повноліття, новий рік, день захисту дітей чи вступ до навчального закладу».

Вклад можна оформити як у національній валюті, так і в доларах чи євро, від народження дитини і до 16 років, терміном від 12 місяців, поповнення здійснюється у будь-який час, відсотки наприкінці кожного терміну додаються до суми вкладу.

62,7% українських вкладників довірили свої кошти ПриватБанку.