Кропивницький «Золотий Вік» вдруге поступився у Харкові

Перегляди: 769

У повторному матчі чергового туру чемпіонату України з баскетболу в Вищій лізі кропивницький «Золотий Вік» не зміг взяти реванш за вчорашню поразку від «Харківських соколів», повідомляє кореспондент CBN.

Як і в суботньому матчі, перша чверть недільного протиборства пройшла за рівної боротьби. Після стартової десятихвилинки команди розділяло лише одне очко – 20:19. Але потім, як це часто буває в цьому сезоні, в грі підопічних Георгія Ступенчука стався незрозумілий провал.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наші хлопці не влучали в нападі й провалювалися у захисті. Третю чверть господарі виграли з перевагою в 13 очок. У третьому періоді гості зіграли ще невдаліше, набравши лише дев'ять очок й пропустивши 25 пунктів. Четверта чверть перетворилася на формальність.

Все, що вдалося «золотим», це скоротити своє відставання на сім балів. У підсумку фінальна сирена зафіксувала другу перемогу «Харківських соколів» з рахунком 94:72 (20:19, 25:12, 24:9, 25:32)

Наразі «Золотий Вік» із показниками три перемоги та дев'ять поразок займає сьому сходинку в своїй групі. Від четвертого місця, яке дає право продовжити боротьбу за нагороди, кропивничан віддаляє вже п'ять перемог.