На Кiровоградщинi в будинок АТОвця кинули пляшку з палаючою рiдиною, постраждала дитина

Перегляди: 889

30 листопада до Олександрiвського вiддiлення полiцiї надiйшло повiдомлення з мiсцевої пожежної частини про те, що в одному з сiл району виникла пожежа, внаслiдок якої постраждали двоє осiб.

Про це CBN поiнформували в прес-службі полiцiї Кiровоградської областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На мiсце подiї прибула слiдчо-оперативна група. Полiцейськi встановили, що невiдома особа, розбивши вiкно, кинула пляшку з палаючою речовиною в кiмнату будинку, що спричинило пожежу. У результатi 26-рiчна жiнка разом зi своєю малолiтньою дитиною отримали опiки рiзного ступеня тяжкостi.

Полiцейськi встановили причетнiсть до пiдпалу односельця потерпiлих, iз якими у них були неприязнi вiдносини.

«Наразi особу затримали в порядку статтi 208 Кримiнального процесуального кодексу України. Досудове розслiдування, розпочате за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримiнального кодексу України, триває. Зловмиснику оголосили про пiдозру у вчиненi злочину та вирiшується питання про обрання мiри запобiжного заходу у виглядi тримання пiд вартою», - розповiв начальник Олександрiвського вiддiлення полiцiї Олександр Громко.

Санкцiя статтi передбачає покарання у виглядi позбавлення волi на строк вiд трьох до десяти рокiв.

Як стало вiдомо CBN з власних джерел, внаслiдок iнциденту постраждали рiднi учасника АТО Миколи Пiвторака.