На Кiровоградщинi затримали учасників резонансного вбивства

Перегляди: 885

Прокуратура Кiровоградської областi спiльно зi спiвробiтниками головного управлiння Нацiональної полiцiї в областi знешкодили угруповання у складi трьох осiб, пiдозрюваних у скоєннi резонансного вбивства, що мало мiсце 6 листопада 2018 року у Кропивницькому.

Про це CBN поiнформували в прес-службi прокуратури областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В рамках досудового розслiдування вказаного факту за процесуального керiвництва прокуратури вдалося також задокументувати факт скоєння групою осiб iншого епiзоду злочинної дiяльностi, а саме замаху на вчинення замовного вбивства.

Учасникiв угруповання затримали в порядку ст.208 Кримiнального процесуального кодексу України. Вирiшується питання повiдомлення їм про пiдозру у вчиненнi кримiнального правопорушення, передбаченого п.п. 6,11,12,13, ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивiв та замах на умисне вбивство вчинене на замовлення) КК України.

Нагадаємо, 6 листопада 2018 року, по вулицi Верхнiй Пермськiй з вогнепальної зброї вбили 40-рiчного жителя обласного центру, уродженця iншої держави.