На Кіровоградщині подарували квартиру дитині-сироті

Перегляди: 1810

Голова Онуфріївської райдержадміністрації Сергій Самородченко та начальник служби у справах дітей РДА Олена Залюбовська вручили ключі та право власності на квартиру дитині-сироті Ользі Зінченко.

Про це РДА повідомила на офіційній сторінці у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Квартиру подарували на виконання Постанови КМУ від 15 листопада 2017 року №877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа».

Ользі подарували однокімнатну квартиру площею 34,1 квадратного метру. Вартість квартири - 176,2 тисячі гривень. Кошти на квартиру виділили за рахунок субвенції з державного бюджету.

Нагадаємо, 19 листопада заступниця голови облдержадміністрації Світлана Лобанова повідомила, що Бобринецька, Вільшанська, Гайворонська, Голованівська, Знам’янська, Компаніївська, Новоархангельська, Новомиргородська, Олександрійська, Петрівська і Світловодська райдержадміністрації не подали жодної пропозиції на придбання житла.