У Кропивницькому госпіталі визначали найсильнішого та найвлучнішого

Перегляди: 720

В обласному госпіталі для ветеранів війни сьогодні, 4 грудня, з нагоди Дня збройних сил України та Дня волонтера відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Сильні духом».

Ініціатором його проведення став Кіровоградській обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Воїни, які проходять лікування в госпіталі, змагалися в дартсі, хокеї на столі, а також за допомогою армреслінгу та піднімання гир визначали найсильніших.

За словами Володимира Курілка, який знаходиться на лікування в госпіталі для ветеранів, такі змагання відволікають бійців: «Я дуже радий, що сьогодні організували такі змагання. Це дуже допомагає в нашій реабілітації. Мені подобаються всі ці види спорту, і я залюбки беру в них участь».

«Ми сьогодні можемо продемонструвати системний підхід в засобах медико-психологічної реабілітації, яка вже протягом чотирьох років впроваджується в нашому закладі. Це один із сотень заходів, які допомагають хлопцям відчувати себе не тільки пацієнтами», - зазначив головний лікар госпіталя Геннадій Сябренко.

Перед учасниками змагань та глядачами виступили солісти народного ансамблю бального танцю «Конвалія».