У Кропивницькому матерям героїв війни з Росією передали ікони пам'яті (ФОТО)

Перегляди: 1471

Центр надання допомоги учасникам АТО Кіровоградської ОДА в рамках проекту «Ікона пам'яті загиблим воїнам» вручив сьогодні, 4 грудня, з нагоди Дня збройних сил України та Дня волонтера рідним загиблих героїв ікони Божої Матері.

Урочистості відбулися в обласному госпіталі для ветеранів, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Керівник Центру медико-психологічної реабілітації «КомПас» Анна Колєва прочитала лист-звернення ініціаторки проекту, волонтерки з Риму Олени Карабушки, присвячений героям та їхній самопожертві.

Знаки пам'яті й шани рідним санінструкторів 34 окремого протипіхотного батальйону 57 бригади Віталія Петровича і Романа Крадожона та спецпризначенця Олексія Волкова вручив керівник Центру надання допомоги учасникам АТО Вадим Нікітін.

Він розповів, що саме Віталій Петрович та Роман Крадожон у 2014 році врятували життя Сергію Шаніну, який сьогодні в Центрі продовжує допомагати сім'ям і побратимам.

Від 57 бригади Нікітін передав відзнаки двом волонтерам-фермерам з Новоукраїнського району. «Таких волонтерів, як у нас, немає в жодній країні світу», - заявив він. На його переконання, щирість, сердечність наших людей допомогла народитися волонтерському руху в Україні.

Нагадаємо, в обласному госпіталі для ветеранів війни сьогодні вітали героїв та їхніх помічників з Днем збройних сил України та Днем волонтера.