У Кропивницькому вітали захисників Вітчизни та волонтерів

Перегляди: 850

В обласному госпіталі для ветеранів війни сьогодні, 4 грудня, вітали героїв та їх помічників з Днем збройних сил України та Днем волонтера.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З привітальними словами до присутніх звернувся голова ОДА Сергій Кузьменко. Він зазначив, що більше чотирьох років воїни боронять країну і наше мирне життя, і додав, що значущу роль у протистоянні з ворогом відіграють волонтери.

«Більше чотирьох років нашим мужнім воїнам, нашим героям доводиться зі зброєю в руках боронити країну, щоб ми мали можливість народжувати дітей, доглядати старше покоління і займатися мирними справами», - сказав Сергій Кузьменко.

«Я щиро вдячний, хлопці, вам за захист нашої держави. Хочу побажати вам доброго міцного здоров'я, хочу побажати вам віри», - звернувся Кузьменко до військових, що лікуються в госпіталі.

«У 2014 році важко було похвалитися міцною армією. Сьогодні людей, які почали будувати армію, ми називаємо волонтерами», - заявив Сергій Кузьменко і вручив відзнаки Президента України та грамоти ОДА відомим волонтерам Кропивницького.