У Кропивницькому відкрилася виставка «Творчий мікс: викладачі-учні» (ФОТО)

Перегляди: 899

У художньо-меморіальному музеї Олександра Осмьоркіна сьогодні, 5 грудня, відкрилася виставка, яка поєднала творчість викладачів та учнів художньої школи імені видатного земляка «Творчий мікс: викладачі-учні».

Вона приурочена до 126 річниці з дня народження митця, а також 80-річчю з дня народження Леоніда Бондаря, який понад 20 років очолював міську дитячу художню школу, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учні школи, а саме вони першими завітали на вернісаж, побачили понад 30 творчих робіт викладачів школи Любові Кир’янової, Ігоря Смичека, Володимира Плітіна, Анатолія Кімнатного, Ганни Тимофієнко, Олени Приймаченко, Тетяни Бондар, Світлани Гноєвої, Олександри Кузнєцової, Ігоря Тимофієнка, Олександра Кривка, Олександра Кир’янова, Дар’ї Алексєєнко, Олени Горєлової, Олексія Лозинського та їхніх учнів.

Живопису, малюнку, скульптурі, декоративному мистецтву та історії світової образотворчості молоде покоління навчають члени Національної спілки художників та Національної спілки майстрів народного мистецтва, лауреати обласної премії у сфері образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна.

Як зазначила директор школи Ганна Тимофієнко, арт-подія адресована потенційним учням художньої школи, а також усім шанувальникам живопису.