У мерії Кропивницького розповіли, коли відкриється головна ялинка області

Перегляди: 1758

У Кропивницькому готуються до новорічних свят: головну ялинку встановлять на площі Героїв Майдану до 14 грудня, а у День Святого Миколая відбудеться її відкриття.

Про це CBN повідомила начальник відділу культури і туризму міської ради Кропивницького Анна Назарець.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її інформацією, на кропивничан та гостей міста чекатимуть святкова програма за участі київського гурту бандуристів та солодкі подарунки від Миколайчика.

«Відкриття новорічної ялинки ми плануємо 19 грудня о 17:00, – зазначила Назарець. – Розпочнемо, як завжди, цікавою дитячою виставою. Також цього року на площі Героїв Майдану буде працювати резиденція Святого Миколая, тому дітки, будь ласка, готуйте віршики, будете підходити до святого Миколая, розказуватимете їх і отримуватимете солодкі подарунки. І о 18:00 – це орієнтовно – до нас приїдуть "Шпилясті кобзарі" - популярний гурт київських бандуристів, який минулого року у зв’язку з погодними умовами до нас не доїхав».

На головній площі розгорнуть різдвяне містечко, для малечі працюватимуть атракціони та дитячий потяг. Також цього року міськрада придбала додаткові 50 ялинкових прикрас, аби новорічна красуня виглядала яскраво й удень.

Святкові заходи відбуватимуться також на площі перед міськвиконкомом. Тут школи представлять оригінально прикрашені ялинки, працюватиме різдвяна фотозона, міська влада привітає соціально незахищених дітей, презентують нове соціальне таксі.

Головна ялинка області стоятиме до 15 січня.