Житель Малої Виски образився на землячку й обстріляв її будинок (ФОТО)

Перегляди: 1115

До Маловисківського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки міста про те, що невідома особа стріляла у вікно її будинку.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, поінформували CBN у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено причетність до злочину 28-річного жителя міста. Чоловік начебто хотів налякати господарку будинку з особистих мотивів. Особу затримано в порядку ст. 208 КПК України, повідомлено підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї та вирішується питання про обрання запобіжного заходу», - повідомив т. в. о. начальника Маловисківського відділу поліції Андрій Гудіма.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, зловмисник кинув у будинок учасника АТО Миколи Півторака в одному з сіл Олександрівського району пляшку з «коктейлем Молотова». В результаті постраждали дружина Миколи та його п’ятирічна донька.