Донеччани подякували Кіровоградщині за оздоровлення дітей

Перегляди: 786

Під час обговорення підсумків дитячої оздоровчої кампанії у 2018 році на селекторній нараді, що відбулась під керівництвом заступника Міністра соціальної політики Олександри Чуркіної, на адресу Кіровоградщини прозвучали слова подяки від представників Донецької та Одеської обласних державних адміністрацій.

Участь у селекторній нараді взяла заступник голови ОДА Світлана Лобанова, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Донеччани дякували керівництву Кіровоградської облдержадміністрації за прийняття на відпочинок в місцевих оздоровчих закладах дітей, які мешкають у населених пунктах на лінії зіткнення. Нагадаємо, голова ОДА Сергій Кузьменко неодноразово наголошував на необхідності оздоровлення дітей з Донеччини на Кіровоградщині. У минулому році в нашій області відпочили 50 дітей, у 2018-му – 60.

Представник Одещини, інформуючи про діяльність Українського дитячого центру «Молода гвардія», що знаходиться в Одесі, назвав Кіровоградську область серед регіонів, які сумлінно ставляться до оздоровлення дітей пільгових категорій.

Кіровоградщина стовідсотково забезпечує виділену їй кількість місць для відпочинку таких дітей в УДЦ «Молода гвардія».