Кропивничани вдало виступили на змаганнях зі спортивної гімнастики

Перегляди: 1978

Відкритий чемпіонат Олександрії присвятили олімпійському чемпіону Григорію Місютіну, який саме тут робив перші спортивні кроки, повідомляє кореспондент СВN.

За перемогу боролися 110 гімнастів з Черкас, Сміли, Кропивницького та Олександрії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вихованці кропивницької СДЮСШО «Надія» Дмитро Патлач і Дмитро Токар посіли перше та друге місця за програмою третього дорослого розряду.

Серед гімнастів, які виконували програму другого дорослого розряду, срібло здобув Павло Брушко, а на третю сходинку п’єдесталу разом піднялися Микита Тактаров і Максим Кливалень.

Серед першорозрядників весь призовий подіум був за кропивничанами. Чемпіоном став Артем Сербін, а друге та третє місця посіли Богдан Костюк і Максим Коваленко.

Тренує кропивницьких гімнастів Ірина Сахарук.

А в Кам’янському відбулася зустріч двох юнацьких шкіл кропивницької ОСДЮСШО «Надія та кам’янської ДЮСШ «Металург». На старт вийшли 56 учасників.

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Кропивничани у Кам’янському[/caption]

Найкращим за програмою третього дорослого розряду став Денис Шипілов.

За програмою другого дорослого розряду друге місце посів Микита Курлов.

Серед тих, хто виступав за програмою першого юнацького розряду, не було рівних Назарію Третяку, а третє місце посів Дмитро Мещеряков.

За програмою другого юнацького розряду найкращим був Тимофій Коваленко, а другим та третім тут фінішували Владислав Босненко й Іван Кобилянський.

Підготував вихованців тренер-викладач Микола Кричун.