Мама зниклої Діани Хріненко з Кіровоградщини поскаржилася на управління соцзахисту

Перегляди: 3711

Управління соціального захисту населення Знам’янської РДА прийняло рішення тимчасово припинити пенсійні виплати, які через інвалідність отримувала Діана Хріненко.

Про це CBN повідомила мама дівчини Олена Хріненко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Діана отримує пенсію з 2010 року, однак у вересні виплати припинили.

«Діана має інвалідність, у неї дуже поганий зір. У вересні виплати перестали надходити, це зробили рішення без рішення суду, без повідомлення мені, щоб я могла стати на облік в центрі зайнятості. Просто вони дізналися з преси, що є така ситуація, що зникла дитина, дали запит на поліцію, і поліція зробила їм повідомлення, що Діана на даний час відсутня вдома. Але це ж не дає повноважень знімати з дитини інвалідність», - сказала вона.

В управлінні пояснили, що припинили виплати тимчасово – до того часу, поки дівчина повернеться додому.

«Як мені пояснили, виплати призупинили тимчасово. Але, якщо дитина знайдеться, мені треба буде її лікувати, відновлювати психологічно. Тобто я не матиму можливість займатися своєю донькою, оскільки буду займатися документами?!Мені не потрібні ці гроші, оскільки її дійсно немає вдома, але образливо, що в нас таке відбувається», - зауважила Олена Хріненко.

Нагадаємо, 16 річна жителька Суботців Діана Хріненко 24 серпня о 21:00 пішла в центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Мама дівчини Олена Хріненко та її адвокат Євген Кухаревський звернулися за допомогою в Адміністрацію Президента.