На Кіровоградщині учасниця АТО звинувачує завідувачку дитсадком у знущаннях над дітьми і вихователями

Перегляди: 5409

Жителька Малої Виски Оксана Безух, яка є учасницею АТО, стверджує, що в дитячому садочку №5 «Чебурашка», який відвідує її онук, завідувачка чинить неправомірні дії.

Про це Безух розповіла CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами після того, як Світлана Нестеренко зайняла посаду завідувачки, в дитячому садку погіршилися всі можливі умови.

«Зараз температура в садочку +14 - +18 градусів, а за нормами повинно бути від +19 - +23. Також погіршилось харчування. Діти майже не отримують м’яса, й страви якісь незрозумілі. Батьки скаржаться, що після такого харчування в дітей блювота й розлади шлунку», – сказала Оксана Безух.

Жінка стверджує, що за два місяці роботи завідувачки звільнилися шість вихователів.

«Завідувачка морально знищує працівників дитячого садочка. На даний час помічник вихователя лежить в лікарні в передінфарктному стані. Також привожу дитину в садочок і просто бачу, що у вихователя повні очі сліз, через те що вже з самого ранку завідувачка накричала на неї. І як тоді ця вихователька спокійно навчатиме мого внука, якщо вона вже на нервах?» – додала Безух.

Батьки вимагають перевірити садочок щодо харчування, тепла й розібратися, куди йдуть кошти, які виділяються на заклад.

«Вона говорить про АТОшників, що це прості, дурні заробітчани. Адже розумні люди не підуть воювати, а в АТО йдуть лише дурні. Це все вона говорила на п’ятихвилинці вихователям, після чого ті пішли в поліцію і засвідчили це все», – розповіла бабуся хлопчика.

Отримати коментарі в адміністрації дитсадка не вдалося. Почувши, що телефонує журналіст CBN, там просто поклали слухавку.

CBN готовий у будь-який час надати можливість висловитись завідувачці дитсадком чи іншому представнику адміністрації закладу.