Кропивничанка почала займатися волонтерством у пам’ять про свого чоловiка, офiцера ЗСУ (ФОТО)

Перегляди: 941

Вчора, 6 грудня, керiвник полiцiї областi Роман Козьяков в урочистiй обстановцi вручив наручний годинник головi благодiйної органiзацiї «Кiровоградський обласний благодiйний фонд соцiальних гарантiй учасникiв та ветеранiв АТО» Iринi Коноваловiй, яка постiйно опiкується бiйцями роти «Святослав».

Про це CBN поiнформували в прес-службi ГУ НП в областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Очiльник полiцiї областi подякував Iринi за її добрi справи, дiєву допомогу, побажав успiхiв, натхнення та невичерпного оптимiзму. Вiд працiвникiв роти патрульної служби полiцiї особливого призначення «Святослав» головi фонду передав слова вдячностi командир спецпризначенцiв – Вiталiй Вовк.

Iрина Коновалова прийняла подарунок та пообiцяла i надалi пiдтримувати тих, хто охороняє спокiй українцiв, перебуваючи на передовiй.

«Я щиро вiрю в те, що наш народ виплекає довгоочiкувану перемогу, а до того часу, тi, хто несуть службу на сходi країни, мають вiдчувати, що про них пiклуються i чекають вдома. Для мене турбота про них – дуже важлива справа, почесний обов’язок i частина життя» - говорить Iрина.

Жiнка стала волонтером iз перших днiв АТО. Нинi продовжує допомагати бiйцям та присвячує цю дiяльнiсть свiтлiй пам’ятi свого чоловiка, офiцера Збройних Сил.

Вже найближчим часом до мiсця служби «Святослава» прибуде бiльше нiж пiвтонни продовольчих пайкiв, якi голова фонду днями передала для полiцейських iз Кiровоградщини, що несуть службу в зонi проведення Операцiї Об’єднаних сил.