На Кiровоградщинi судитимуть керiвника комунального пiдприємства

Перегляди: 1003

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Знам’янська мiсцева прокуратура завершила досудове розслiдування та направила до суду обвинувальний акт щодо колишнього керiвника одного з комунальних пiдприємств Свiтловодська, що спецiалiзується на органiзацiї роботи мiського ринку та вивезеннi побутових вiдходiв.

Про це CBN поінформували в прес-службi прокуратури областi.

Зiбранi докази, акти iнвентаризацiї, ревiзiї та висновок судової експертизи пiдтвердили, що колишнiй керiвник через пiдроблення квитанцiї до прибуткового касового ордеру привласнив грошi, якi надiйшли комунальному пiдприємству за дiяльнiсть у сумi 36 тисяч гривень.

Зловживаючи службовим становищем та для переконливостi своїх нiбито законних дій, керiвник склав, пiдписав та видав завiдомо неправдивий бухгалтерський документ про надходження коштiв до каси пiдприємства.

Обвинувальний акт за ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримiнального кодексу України (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та службове пiдроблення) направили до Свiтловодського районного суду для розгляду справи.