ПриватБанк визнали найкращим українським брендом

Перегляди: 1339

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

ПриватБанк визнали одним із кращих українських брендів на ринку праці за підсумками щорічного конкурсу HR-brand Ukraine 2018, який проводить HeadHunter Україна.

Про це CBN поінформували в прес-службі регіональної філії ПриватБанку.

Завдяки інноваційному проекту «Онлайн-практика» ПриватБанк зайняв перше місце в номінації «Україна» та переміг за підсумками голосування номінантів конкурсу.

«За допомогою програми «Онлайн-практика» банк набирає до третини нового персоналу до наших відділень та контакт-центрів на масові професії з більш ніж 600 навчальних закладів України, – говорить керівник Дирекції з HR та корпоративного управління ПриватБанку Олена Гавура. – Крім можливості потрапити до кадрового резерву ПриватБанку, практика допомагає студентам навчатися комфортніше та за бажання отримати нові знання та навички в затребуваних на ринку праці професіях».

Онлайн-практика – це інноваційна система проходження практики, що дозволяє отримати реальні знання та практичні фахові навички з фінансів та інших спеціальностей, не витрачаючи часу на пересування містом і паперові формальності.

Студенти-практиканти самостійно планують період і місце занять, аби опановувати цікаву й сучасну теоретичну програму та виконувати практичні операції. За результатами практики студенти отримують офіційний сертифікат з оцінками, а найуспішніші – пропозиції актуальних вакансій у ПриватБанку.