У Кропивницькому вперше розмитнили авто з iноземною реєстрацiєю

Перегляди: 1362

У сервiсному центрi МВС в Кропивницькому вчора, 6 грудня, вперше в областi зареєстрували ввезений з-за кордону автомобiль з екологiчним стандартом нижче «Євро-5», передає CBN.

Як повiдомив спецiалiст сектору персоналу та зв'язкiв з громадськiстю центру Сергiй Воскобойнiк, MERCEDES-BENZ C180 1998 року випуску зi стандартом «Євро 3» розмитнили за новими ставками акцизного податку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Завдяки змiнам до законодавства з'явився реальний механiзм для розмитнення та реєстрацiї транспортних засобiв з екологiчною нормою нижче "Євро 5", який сьогоднi i реалiзувався в сервiсному центрi МВС нашого мiста», - зазначив Сергiй Воскобойнiк.

З 25 листопада вступили в силу змiни до Закону «Про внесення змiн до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобiв», якi передбачають пiльговi умови розмитнення протягом 90 календарних днiв з дня набрання законом чинностi.