У Кропивницькому знайшли гроші для підприємства, яке опікуватиметься світлофорами

Перегляди: 840

Вчора, 6 грудня, постійна депутатська комісія з питань ЖКГ погодила фінансову підтримку новоствореного КП «Спеціалізована монтажно-експлуатаційна організація», повідомляє кореспондент CBN.

Кошти, виділені на погашення податкової заборгованості підприємства з утримання шляхів, вирішили перерозподілити на рахунок зареєстрованого 3 грудня комунального підприємства.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«30 тисяч гривень – це достатня сума для нарахування заробітної плати керівнику підприємства, з яким підписав контракт міський голова», - зауважила т.в.о. начальника міського управління ЖКГ Тетяна Савченко.

Посадовий оклад керівника КП складе більше 13 тисяч гривень. Потім для повноцінного функціонування підприємства долучать інших працівників.

Як розповів CBN Олександр Шумейко, обслуговуванням світлофорів та іншими технічними засобами дорожнього руху до кінця року займатиметься Кіровоградська філія ДП МВСУ «Інформ-Ресурси». А з нового року розвивати дорожню інфраструктуру почне СМЕО.

«Ми плануємо запросити на роботу до 15 фахівців», - зазначив він.

У Кропивницькому працюють 66 світлофорів і близько 30 об'єктів, де встановлені «лежачі поліцейські».

Нагадаємо, у Кропивницькому встановлюють у сім разів економічніші світлофори