У Кропивницькому інститут Ельворті відзначив 25-річчя від дня заснування (ФОТО)

Перегляди: 1605

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вчора, 7 грудня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович привітав спеціалістів економіко – технологічного інституту імені Роберта Ельворті з 25-річчям від дня заснування закладу.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Вітаючи колектив зі святом, очільник міста зауважив, що приватна форма організації навчання сьогодні ще в новинку для України, але це надзвичайно ефективна і необхідна форма в системі освіті.

«Я щиро бажаю, щоб навчальний заклад, який раніше був інститутом комерції, набув новітнього значення, і обов’язково адаптувався в економічний простір Кропивницького. Нам потрібні ваші спеціалісти, ми чекаємо їх, ми віримо в те, що вони допомагатимуть розбудовувати Кропивницький», – наголосив міський голова.

Андрій Райкович вручив грамоти міської ради та її виконавчого комітету ректору інституту Володимиру Глуху та професору Володимиру Василенку. Весь колектив закладу в подяку за сумлінну роботу отримав пам’ятну плакетку.