У Кропивницькому назвали імена переможців конкурсу «Посадовець року-2018» (ФОТО)

Перегляди: 1483

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учора, 7 грудня, у міській раді Кропивницького під час урочистостей, присвячених Дню місцевого самоврядування, підбили підсумки другого конкурсу «Посадовець року».

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

У конкурсі, який тривав впродовж місяця, взяли участь керівники та спеціалісти виконавчих органів міської та районних в місті рад.

У номінації «Керівник року» кращою стала начальник відділу персоніфікованого обліку та пільг управління соціального захисту населення Подільської районної у місті ради Тетяна Крамаренко, а у номінації «Спеціаліст року» переміг Володимир Поповічев, головний спеціаліст відділу з охорони культурної спадщини управління містобудування та архітектури.

У номінації «Лідер он-лайн голосування», в якому взяли участь 2215 осіб, найбільше голосів на свою підтримку зібрала головний спеціаліст-державний реєстратор відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Ольга Гончаренко.