Кропивничани, які пікетували мерію, отримали дозволи на автономки

Перегляди: 1774

Вимоги охочих отримати дозвіл на від’єднання від централізованої мережі теплопостачання з метою встановлення автономного опалення, які у жовтні влаштовували мирний пікет перед міською радою Кропивницького, задовольнили.

Про це CBN повідомив один із двадцяти людей, які отримали дозволи, Володимир Кравчук.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Буквально за кілька тижнів після пікету в міськвиконкомі збиралася ще одна міжвідомча комісія для вирішення нашого питання, – повідомив Кравчук, – В результаті всі ті, хто брав участь у пікеті, отримали дозволи на встановлення автономки. Зараз займаюся оформленням відповідних документів для теплової організації та ЖЕО. Я дуже задоволений, тому що маю квартиру, в якій не проживаю, а квартирантів пускати не хочу. Платив більше двох тисяч гривень у місяць за опалення порожньої квартири і альтернативи не було жодної».

Нагадаємо, 18 жовтня понад два десятки людей пікетували мерію з вимогою зібрати засідання комісії міської ради для розгляду їхніх заяв на встановлення автономок.

Тоді мітингувальники зустрічалися з начальником управління житлово-комунального господарства міськради, заступником голови міжвідомчої комісії з влаштування індивідуального опалення Віктором Кухаренком.

За результатами зустрічі прохачі дозволів склали список своїх адрес. Його передали голові міжвідомчої комісії Олександру Мосіну для подальшого опрацювання та роз’яснення питань в індивідуальному порядку.