У Кропивницькому люди майже рік живуть в будинку, в якому тріскаються стіни

Перегляди: 1536

У Кропивницькому по багатоквартирному будинку на вулиці Михайлівській, 2 пішли тріщини – під загрозою опинилися життя мешканців 32 квартир.

Постійна комісія з питань бюджету на сьогоднішньому засіданні вирішила дати протокольне доручення управлінню капітального будівництва опрацювати звернення депутата Сергія Бойка щодо можливого внесення аварійного будинку до програми капбудівництва на 2019 рік, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Сергія Бойка, навесні цього року будинок просів та почав руйнуватися. Стінами пішли тріщини. Під загрозою опинилися життя жителів 32 квартир. Однак ні в бюджеті цього року, ні наступного не заклали кошти на капітальний ремонт будинку. Тим часом руйнація будинку продовжується. Кропивничани висловлюють різке невдоволення відношенням влади до їхніх проблем.

За дорученням управління ЖКГ виготовили проектно-кошторисну документацію. Для порятунку будинку потрібні 1 мільйон 425 тисяч гривень. Чи з’явиться відповідний пункт в бюджеті на наступний рік – поки невідомо.